Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Ο ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΓΕΝΕΙΑΔΑ. ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ GILETTE Η' ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΨΙΛΩΝ ΒΙΟΛΟΓΩΝ;

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί μου αναγνώστες Κεραμυδόφιλοι! Ως δωδεκάθεον,με απόλυτη εξουσία, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο καλύτερος Έλληνας, που εμφανίστηκε ποτέ σε σείριο και Γη, ο Ανέστης Κεραμυδάς αποφάσισε, παίρνοντας άδεια απο το Ύπατο Συμβούλιο μας (κάτι σα το Υσεέ, αλλά σε max μορφή), να αφήσει γενειάδα!


Παρακαλούμε, βάλτε όλοι σας το απόγευμα το κανάλι 10 στους δέκτες της τηλεοράσεώς σας, για να δείτε το μέγιστο των Έψιλον (μετά απο μας βέβαια!), με νέο στύλ. Η προσδοκόμενη γενιάδα του Ανέστη μας, του Ανέστη όλων των ελλήνων, έχει αρχίσει να δημιουργείται!!! Τα βιολογικά σχέδια των Ολυμπίων χαρταετών έχουν αρχίσει να πιάνουν τόπο και να πραγματοποιούνται και να εφαρμόζονται τα πειράματα της βιολόγου του Α.Π.Θ Δήμητρας, της θεάς μας.


Αφού λοιπόν, είδε ότι όλοι οι αρχαίοι ημων πρόγονοι, είχαν κάτι γενειάδες, που κόντευαν να φτάσουν την ευφυία τους, έτσι αποφάσισε και ο συγγραφέας ερευνητής του Ολύμπου, να τους ακολουθήσει ακόμη και σε αυτό! Είναι κάτι το εξαιρετικό αγαπητοί μου για τη σύγχρονη Ελληνική ιστορία! Μάλιστα, κάποιος για να τον πειράξει πήγε στο βιβλιοπωλείο του και του πρότεινε να γίνει μητροπολίτης! Βέβαια, ο Ανέστης, μόλις το άκουσε αυτό τα έκανε λίμπα, ενώ αποκαλύφθηκε ότι το πειραχτήρι ήταν εβραϊκό και μάλιστα Σεφαρδίμ(ή σεκερίμ). Εδώ σας παρουσιάζομαι την προσδοκόμενη γενειάδα, που θέλουμε να αφήσει ο Εψιλοναύτης.

ΕΣΕΤΑΙ ΞΥΡΑΦΑΚΙ (η απειλή των εβραίων μετά την ανακοίνωση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου