Τρίτη, 25 Αυγούστου 2009

ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΣΤΑ ΜΑΤΑΛΑ!

Το παρόν ιστολόγιο βρίσκεται στην ευχάριστη θεση να σας ανακοινώσει την ίδρυση του νεου ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ στα Μάταλα της λεβεντογέννας Κρήτης. Εκεί, σε αυτό το μαγευτικό μέρος συζούσαν για χρόνια ολόκληρα τα είδη των ΕΨΙΛΟΝ και τα είδη των HIPPIES με ειρήνη, χαρά και ευτυχία. Και συνεχίζουν έτσι! Για αυτό λοιπόν, οι ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ του ΣΕΙΡΙΟΥ αποφάσισαν να ιδρύσουν ένα κατάστημα με σκοπό να βγάζουν τα λεφτάκια τους, ώ με συγχωρείτε, να πωλούν είδη για μία καθαρή Ελληνική Ψυχή. Μάλιστα για σύνθημά τους έχουν το αξέχαστο: SEX, DRUGS AND EPSILON TEAM.Στην αρχή υπήρχαν αντιδράσεις, απο τους κατοίκους, διότι το έστησαν μέσα στην παραλία, και έτσι αποφάσισαν να το κάνουν αόρατο. Πρός πείσμα λοιπόν των εβραιοχριστιανών που έκαναν τα πάντα για να μην ανοίξει αυτό το αριστούργημα για να προμηθεύονται και οι Κρητικοί τα ΕΨΙΛΟΝ προΐοντα τους, τους απαντάμε ότι δεχθήκαμε συγχρητήρια επιστολή και απο τα Vefa's House.
Πιό κάτω φαίνεται (;)* το κατάστημα των έψιλον:


Εδώ κάτω, έχουμε μία φωτογραφία με την οποία ίσως να κυλίσουν κάποια δάκρυα στα μάτια αυτών που ασχολούνται με τους Έψιλον. Το αξέχαστο ζευγάρι, που ίδρυσε το κατάστημα στα Μάταλα... Σε αυτούς οφείλουμε τα πάντα. Την οργάνωση, την πώληση, την κατασκευή... Η κυρία είναι η πεθερά του Κεραμυδά, και ο κύριος στα δεξιά είναι ο εγγονός της Μαρίας Τζάνη (έχει την ίδια ηλικία με την απόλυτη Ελληνίδα στάρ Άννα Βίσση).Δηλώσεις διασήμων για το βιβλιοπωλείο:

Δέν έχω λόγια! Είμαι αλόγα!
Άντζελα Δημητρίου


Τα πάντα όλα ρε! Τί να λέμε, τό'να τ'άλλο
Νίκος Αλέφαντος

Έχει τίποτα φαγώσιμο;
Κώστας Καραμανλής


Δε νομίζω να σφουγγαρίσατε, μή φάω καμιά σούρα...
Φάνη-Πάλη-Πετραλιά
Να πάτε στο δ---ολο
Ελένη Λουκά

Καλές πωλήσεις!
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης


Ε, κοιτάξτε, καλό, μου φαίνεται το βρίσκω, είναι άψογο, -ε- , για το νησί, νομίζω πρέπει δηλαδή καιρό τώρα, πολύ να είχε ιδρυθεί.
Παράγοντας του Εδεσσαϊκού

Νίνααααα! Δεν έχεις καθόλου παραδάκι, να αγοράσουμε τίποτε απε δώ;
Νίκος Ξανθόπουλος


Sorry, where is Acropolis?
Άγνωστος τουρίστας
Απο την Κρήτη με χαρά
να χετε την υγειά σας
με μπαλωθιές να ανοίξετε
το έμορφο καταστημά σας

Άγνωστος ΚρητικόςA star is born καλε!
Γνωστός κριτικός (Μουρατίδης)Θα σας κάνω μακαρόνια με κιμά!
Σάκης Ρουβάς


Είναι τρελοί αυτοί οι έψιλον!

Οβελίξ


Πάρε! Πάρε!

Γύφτος στη ΒαρβάκειοΑυτό μαζί με το Φ.Π.Α, ή χωρίς;

Γιώργος Αυτιάς


Μή νομίζετε ότι ήρθα στα εγκαίνεια απο ευχαρίστηση. Αγκαρία κάνω.

Βύρων Πολύδωρας

Άν σας ανακαλύψουν οι σιωνιστές, τότε Μπουμ, μπουμ, μπουμ!

Νίκος Καρβέλας


Εμείς τους ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας!

Σε αυτό το σημείο θα σας παρουσιάσουμε και έναν ενδεικτικό τιμοκατάλογο με τα προίόντα που μπορείτε να αγοράσατε απο το κατάστημά μας!:Οι τιμές δεν παίζονται! Άν βρείτε πουθενά φθηνότερα να μας τρυπήσετε τη μύτη!*Προσοχή: Το κατάστημα αυτό φαίνεται μόνο απο τα μάτια των εμπείρων ΕΨΙΛΟΝιστών. Άνθρωποι τύπου Φουράκη, Τουλάτου μπορούν να το διακρίνουν. Στους άλλους αχνοφαίνεται, σα τους πίνακες του ξάφερφου του Κατακουζηνού απο το Κωνσταντίνου και Ελένης.

*ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ*

2 σχόλια:

  1. Σας παρακαλούμε. Εβραιοταλμουδικές λέξεις όπως "Χριστός", "μάνα", "κι", "η", "Ο", "του" να μην αναφέρονται σε ένα ιστολόγιο σαν το παρόν που είναι αφιερωμένο στους Έλ-ληνες,τα πραγματικά τέκνα του φωτός(815V).

    Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή