Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!

Σοκ προκαλεί σε όλους τους ευσεβείς παγανιστές-δωδεκαθεϊστές η απόφαση του μασώνου Παπα-κωνσταντίνου (η εβραιογενής ιερατική του καταγωγή τα δείχνει όλα) να φορολογήσει ακόμη και την παγανιστική περιουσία! Ο Μπεξής άφησε τα βιβλία, η Πέππα άφησε τα σουβλάκια, ο Καλόπουλος άφησε τη καινούρια του τουρμποκίνητη μηχανοκατασκευή για την απομυθοποίηση των νέων Audi, ο Τσαγκρινός άφησε τη λακέρδα στη ταβέρνα "Ο βαρελόφρων Διόνυσος" και έγινε άμεση κινητοποίησή τους με πανό και πλακάτ έξω απο το Υπουργείο Οικονομικών.
Γιατί όμως προκαλεί τόση αντίδραση το γεγονός περι της φορολόγησής μας; Διότι συνέβη το εξής συγκλονιστικό γεγονός. Πριν λίγους μήνες η Προεδράρα μας και ταυτόχρονα σεξολόγος μας κ. Παναγιώτης Μαρίνης επισκέφθηκε τον κ. Παπακωνσταντίνου, βλέποντας τη χώρα να βυθίζεται, για να του προτείνει κάποια μέτρα για ανάκαμψη. Ήταν ο πρώτος- ώς σεξολόγος- που πρότεινε στον Υπουργό Οικονομικών το μοντέλο της Ιρλανδίας! Και αυτός του υποσχέθηκε ότι θα το δεχτεί!


Το μοντέλο Ιρλανδίας που πρότεινε ο Μαρίνης στον ΠαπακωνσταντίνουΚαι ύστερα ο ανέραστος αυτός υπουργός ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ! Άν είναι δυνατόν. Για αυτό μέσα απο αυτό το ιστολόγιο παρακαλούμε τον κ. Υπουργό να σταματήσει τώρα αυτήν την ανίερη φορολόγηση για νη του ρθει κανένας κανένας κεραυνός στο κεφάλι απο τον Άγιο Δία (τον ΑηΔία). Δεν απειλούμε, προειδοποιούμε...
Διότι ο μπούλης αυτός με τα ωραία γιαλάκια έχει ξεχάσει την ελληνική του καταγωγή και ξεχνάει επίσης και τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΟΔΑ ημών των δωδεκαθεϊστών.Ιδού τα έξοδά μας:150.000€ το χρόνο για έξοδα σε σφάγια θυσιών προς τους θεούς. Τόποι προμήθειας: Βαρβάκειος και "Το νόστιμο Τσιτσί" στη Σκουφά.
480.000€ για την αγορά υλικών κατασκευής νέων μηχανισμών προς τον κ. Καλόπουλο για να απομυθοποιήσει ο ίδιος κάποιες Χριστιανικές πρακτικές. Τόποι προμήθειας: Madel, Jumbo, Σείριος (ο επίγειος) και Γαλαξίας (ο επίγειος).
20.000€ για τη συντήρηση του δωματίου στο Δρομοκαΐτειο της κ. Μαρίας.45.000€ το χρόνο για κουκούλες και άλλους εξοπλισμούς (π.χ Μολότωφ) ώστε να τα σπάμε παίζοντας τους κουκουλοφόρους για να μη μας καταλαβαίνουν. Τόπος προμήθειας: Indymedia120.000€ για ενδυμασίες αρχαίων στολών. Τα τόπια που ξοδεύονται για την κ. Πέππα εκτοξεύουν το ποσό στο 500%.


30.000€ για λίφτινγκ και αδυνάτισμα και πάλι για την ίδια κυρία38.000€ για χτένισμα και περιποίηση προσώπου για τον κ. Ιατρόπουλο, καθώς και Bergman Gore για τον κ. ΒελόπουλοΑφήστε δε τα έξοδα για τη συντήρηση των βιβλιοπωλείων μας καθώς και για την έκδοση των πολυαρίθμων βιβλίων που τα διαβάζει και η κουτσή Μαρία. Σημ. Την κουτσή Μαρία δε τη ξέρουμε, αλλά σίγουρα τη γνωρίζει ο Τριανταφυλλόπουλος.
Αυτά τα βλέπει κανένας; Όχι βέβαια! Κοιτούν μονάχα να περνούν καλά οι ίδιοι και για την Πατρώα μας Θρησκεία δε δίνουν μνα! Σημειωτέον ότι όλα αυτά τα στοιχεία τα πληροφορηθήκαμε απο το κ. Σαμο-ΪΛ-η της εκπομπής "ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ'', που ήρθε να μας βοηθήσει με τα χρέη.

Αλλά όμως μην απελπίζεσθε! Υπάρχουν και καλά νέα αγαπητά μου παγάνια! Το Ελληνικό Κράτος αποφάσισε να δώσει το επίδομα της Αλληλεγγύης ΚΑΙ στους Έλληνες Εθνικούς! Ναι!

Ιδού το πρόγραμμα:Άνεργος με 10 τηλεοπτικές εμφάνίσεις και πάνω απο 478 θυσίες= 1.400€ (Πέππα)Άνεργος σεξολόγος με 1 παιδί που έχει τις ίδιες αντιλήψεις με τον πατέρα του=1.600€ (Μαρίνης)Ενεργός Μασώνος με αρχαιοελληνική εμφάνιση και περίσσεια περηφάνεια= 1.700€ (Ραδαμάνθυς Αναστάσιος)Άνεργος καθηγητής φυσικής με περισσότερες απο 14.835 τηλεοπτικές εμφανίσεις και 15 βιβλιοπωλεία με παραρτήματα σε Σείριο- Ανδρομέδα=2.000 € (Λιακόπουλος)Συνταξιούχος με 3 παιδιά και 2 κορίτσια (έτσι το λένε στα χωριά) χειριστής διαστημοπλοίου=3.000€ (Φουράκης)Συνταξιούχος ημιφαλακρός με παρουσίαση φαλλολατρικών βιβλίων με κέντρο έκδοσης τον Τύρναβο=3150€ (Βερέττας)(Εφόσον το επίδομα αυξάνει ανάλογα με τα παιδιά που έχει κανείς, ο Δίας μας θα πλουτήσει, αν και τα μισά θα τα δώσει για διατροφή...)Δε θα πέσουμε βέβαια στο επίπεδο, εμείς οι θεοί του Ολύμπου, να ευχαριστήσουμε το κράτος για αυτά τα επιδόματα... Άν μπορούσαν ας έκαναν και αλλιώς.Τέλος-για να πάμε στη φορολόγηση- άν δε σταματήσουν άμεσα αυτά τα σκληρά μέτρα κατά του παγανισμού θα αναγκασθούμε να απαγάγουμε τον Γιώργο Αυτιά και να ζητήσουμε (Μάρω) Λύτρα.
Όσο για σας συν-ΕΛ-ληνες έρρωσθε και ευδαιμονείτε και διαμαρτυρηθείτε ΑΜΕΣΑ για την άνιση αυτή διαχείρηση απο τους εβραίους του ''ελληνικού'' κράτους! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας (πάλι!) στις Στύλες του Ολυμπίου Διός, ντυμένοι Σωκράτης (Κόκκαλης), την επόμενη Κυριακή (Κρόνου ημέρα), αφιερωμένη στο Φοίβο Απόλλωνα και στο Θεοφάνους Δία.

ΠΑΙΖΕΤΕ ΗΜΑΡ; (ρητό χαρτοπαίκτη)

3 σχόλια:

 1. δεν υπαρχουν λογια!
  κορυφη!
  χαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ποιό το πρόβλημά σου με το αν είναι ή όχι Τέκτων ο αναφερόμενος;
  Σε διαβεβαιώ πως ό,τι και να έχει κάνει ή προτείνει γιά τους Δωδεκαθεϊστές, δεν έχει καμμία, μα καμμία απολύτως σχέση με την Τεκτονική του ιδιότητα!

  Είναι πέραν από βέβαιο ότι ΔΕΝ γνωρίζεις τι είναι ο Τεκτονισμός ( Τεκτονία, κατά το ορθότερον ) και ομιλείς μετά πάθους εναντίον τους,
  όπως οι περισσότεροι παπάδες που βλέπουν "αίρεση" σε μία ( μικρή - μεγάλη δεν έχει σημασία ) ομάδα που ΔΕΝ είναι θρησκευτική φράξια,
  στην οποία η απόλυτη ανεξιθρησκεία είναι επιβεβλημένη,
  και στις επίσημες συζητήσεις της οποίας απαγορεύονται ρητά αναφορές προκαλούσες το θρησκευτικό ή πολιτικό συναίσθημα του καθενός!

  Δηλαδή, στην Στοά απαγορεύονται συζητήσεις γιά θρησκευτικά ή πολιτικά θέματα!
  ( Άλλο είναι η ανάλυση θρησκευτικών δογμάτων από καθαρά φιλοσοφικής πλευράς,
  αν κάποιος αναλάβει να εκτελέσει κάποια σχετική εργασία
  από την οποία πρέπει να λείπει οποιοδήποτε στοιχείο προπαγάνδας, προσηλυτισμού ή στηλίτευσης,
  ή η αναφορά σε πολιτικά συστήματα, χωρίς την υποστήριξη ή δυσφήμιση, ή έστω απλή αναφορά κόμματος.
  Π.χ., εργασία περί Πολιτείας Πλάτωνος... )

  Εγώ όμως, ομιλώ μετά λόγου γνώσεως ως Τέκτων και σε διαβεβαιώ ότι, πρώτον ως Τέκτων ( δηλ., υπό την τεκτονική μου ιδιότητα ),
  δεν έχω το δικαίωμα να χαρακτηρίζω οποιαδήποτε θρησκεία, δοξασία ή φιλοσοφική τάση
  και δεύτερον ως άνθρωπος σκεπτόμενος πλέον ελεύθερα,
  πάλι δεν έχω τίποτα με το Δωδεκάθεο!
  Και ούτε είμαι Εβραίος ή έστω συμπαθών την εβραϊκή χούντα και το γενικά απανταχού κληρικό κατεστημένο ( όχι τον λαό! )!

  Παρακαλώ λοιπόν να δεχθείς το άτοπο της αναφοράς σου στην τεκτονική ιδιότητα οποιουδήποτε ως χάντικαπ
  - ΔΕΝ έχει σχέση αυτό με το αν κάποιος συμπεριφέρεται σωστά ή όχι.

  Τέκτονες κακοί υπάρχουν πάρα πολλοί.
  Περισσότεροι απ' ό,τι νομίζεις.
  Τεκτονισμός κακός ΔΕΝ υπάρχει.

  Στην διάθεσή σας γιά ανοιχτή συζήτηση σε όποιο νήμα θέλετε, αν βέβαια νομίζετε ότι αξίζει τον κόπο,
  - το παρόν νήμα είναι άσχετο με την περαιτέρω ανάπτυξη θέσεων περί Μασονίας -
  για να απομυθοποιηθούν κάποια πράγματα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. σε παγανιστικο σαιτ ζητουν να μην φορολογουνται γιατι δηθεν ειναι η ελληνικη θρησκεια.καλα η εκκλησια εχει 100 ιδρυματα και φιλανθρωπικες οργανωσεις να θρεψεθ.αυτοι οι νεοναζι απατεωνες που δεν προσφερουν κατι παρα μονο βριζουν την ελλαδα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή