Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Η ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΗ ΜΠΕΞΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΤΡΩΑ!


Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά Banderas?

ΠανΕΛληνες! Υπερ-σουπερο-τεράστια νέαααααααααααα!! Τι κάθεστε αγαπητοί μου δωδεκαθεϊσταί???? Γιατί δε βγαίνετε στους δρόμους να πανηγυρίσετε μετά πάσης χαράς και αγαλλιάσεως την ιστορικότατη απόφαση του Καρατζαφέραρου να μεταμορφώσει το κόμμα του σε ένδοξο ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΟ-ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΟ-ΠΑΓΑΝΟ-ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ πολιτικό μόρφωμα??!! Ε, γιατί? Θέλετε να σας μαλώσουμε? 


Βρε πήραμε τη δόση? Την ενέκρινε ο ΟΚΑΝΑ?Γκαστρώθηκε το Καιτάκι (η Μίντλετον)? Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει? Ο Ομπάμα δεν κέρδισε τις εκλογές? Ο Τζάμπας δε ζεί? 


Το συγκλονιστικότερο όμως όλων είναι ότι ο μεγαλύτερος εν ζωή (και λίγα λέμε) Έλλην νεοπαγανιστής και αρχαιολάτρης, ο (κρατηθήτεεεεεεεεεε!) Ευάγγελος Μπεξής (ψψψψψψψψψψψψ....) παρουσιάζει τη δική του εκπομπή -σχετικά με τους υπολογιστές- "Ολική Επαναφορά" στο κανάλι ΑΡΤ! Το ΑΡΤ(-οποιείο) TV, για όσους δεν ξέρουν, είναι το παλιό και θρυλικό ΤΗΛΕΑΣΤΥ (να λέει, εκείνη μόνο ξέρει και μέσα της θα κλαίει...- Καρράς) του αείμνηστου -ε... θέλουμε να πούμε τιτανομεγιστοτεράστιου- Γεωργίου Καρατζαφέρη του Α'.

Φωτό: Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κος Καρατζαφέρης αποφάσισε πάνσοφα (και κατόπιν ωρίμου σκέψεως) να εντάξει στους παρουσιαστές του θρυλικού του καναλιού ΑΡΤ πανέμπειρους δωδεκαθεϊστές, αρχαιολάτρες και μετανοημένους ναζιστές. Η κίνησή του αυτή προκάλεσε ομαδικούς πανηγυρισμούς στον Όλυμπο και τα Βαρδούσια ενώ διέσπειρε τον πανικό στους δημοσιογραφικούς κύκλους του CNN.


Πολλοί, βέβαια, θα αναρωτιούνται ΤΙ γυρεύει το στολίδι της απανταχού αρχαιογνωσίας σε τηλεοπτικό δίαυλο που τη διοίκησή του την κατέχει ο πρόεδρος ενός κόμματος με τον τίτλο "Λαϊκός ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Συναγερμός"... Μα αγαπητοί μου ΥΠΑΡΧΟΥΝ απαντήσεις:

Εξηγούμεθα:

1. Η προεδράρα Καρατζαφέρης αρέσκεται στο να αλλάζει πολύ συχνά τις απόψεις του και τα πιστεύω του. Κάποιοι αυτό το λένε κωλοτούμπα... Ήμαρτον ρε παιδιά!!! Έλεος! Το να αλλάζει κανείς τη γνώμη του είναι κωλοτούμπα; Απλά ο άνθρωπος έχει ευρύτητα πνεύματος, ανοχή στο διαφορετικό και μπορεί να αλλάζει τις πεποιθήσεις του ανάλογα με αυτό που τον συμφέρει (εννοούμε αυτό που συμφέρει την Ελλάδα...).


 Φωτό: Ιστορικές προσωπικότητες που άλλαξαν κατά καιρούς τις απόψεις τους.


Π.χ παλιά ψήφισε το Μνημόνιο και τώρα το βρίζει. Αυτό είναι λογικό αφού το 1 Μνημόνιο είχε γραφτεί στο Word με γραμματοσειρά Times New Roman μέγεθος 20 και το πιο πρόσφατο στο Excel με Verdana και μέγεθος 14. Αν ΕΙΝΑΙ δυνατόν να βγάζει ο Αρχηγός τα μάτια του κάθε πότε θέλει το ΔΝΤ… Επίσης σήμερα βρίζει τη Χρυσή Αυγή για ακρότητες όταν κατέβασε υποψήφιο τον Κωνσταντίνο Πλεύρη που υποστήριξε ότι ο Χίτλερ δικαιώνεται για αυτά που έκανε στους Εβραίους (φούρνοι, σαπούνια, στρατόπεδα, μπουτίκ κ.ά). Και αυτό το βρίσκουμε λογικό αφού ο κος Πλεύρης είναι δεδηλωμένα κατά της βίας...

2. Το "Ορθόδοξος" δε σημαίνει Sony και καλά το χριστιανικό θρησκευτικό χρωματισμό του κόμματος... Σύμφωνα με απόκρυφες πληροφορίες του "Δωδεκάθεου" ο Μέγας Καρατζα(συμ)φέρης είναι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ οπαδός της Δόξας Δράμας. Επειδή όμως προέκυψαν κάποια διοικητικά προβλήματα στη βορειοελλαδίτικη ομάδα, δημιουργήθηκε σχίσμα ανάμεσα σε 2 προπονητές και ο αρχηγός του ΛΑΟΣ κλήθηκε να υπερασπιστεί τον πιο πατριώτη απ' αυτούς και να δημιουργήσει έτσι την Ορθή Δόξα Δράμας (εξ ού και το όνομα...). Οπότε το να καταλήγει ο έκαστος εγκάθετος σε εύκολα συμπεράσματα και ατεκμηρίωτες κατηγορίες είναι πέρα από αγενές και προσβλητικό... Πτού υμών!

Φωτό: Η ιστορικότερη και διασημότερη προβοκάτσια που σκοπό είχε να αποπροσανατολίσει το λαό από τα να ψηφίσει Καρατζαφέρη ώστε να τεθεί ο ΛΑ.Ο.Σ εκτός Βουλής και η Νέα Τάξη Πραγμάτων να αλωνίζει άφοβα.


3. Βεβαίως αυτό που πρέπει απαραιτήτως και εξεhondos να επισημανθεί είναι η εμφάνιση του συναγωνιστή και συμπαγανιστή Χαραλαμπόπουλου, διευθυντή του «Απολλωνείου Φωτός», στην εκπομπή του Μεγάλου Καρατζαφέρη «Όλη η Ελλάδα μια γειτονιά* »! Σ’ αυτήν διαφημίστηκε το περιοδικό τούτο που περιέργως είχε τίτλο «Αγκυλωτός Σταυρός, ένα παρεξηγημένο σύμβολο». 

Κάποιοι είπαν ότι το Απολλώνειο Φως είναι ναζιστικό περιοδικό που κυκλοφορούσε με εξώφυλλο σβάστικες και πορτρέτα του αειμνήστου Αδόλφου… Αγαπητά μου παγανάκια όλα αυτά είναι ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ!! Συκοφαντίες του αισχίστου είδους! Όλα τα τεύχη του εν λόγω περιοδικού είχαν εντελώς διαφορετική θεματολογία και απλώς κάποια τεύχη του που θύμιζαν ναζοπροπαγάνδα αποτελούν προϊόν ΜΟΝΤΑGE και Capilarine… Αυτά για όσους πιστεύουν ότι άρχισε ο ΛΑ.Ο.Σ (ο τόνος στη λήγουσα, τομάρια…) να μοιάζει λιγάκι στη Χρυσή αυγή… Καμία σχέση και ντροπή έστω και για το λογισμό! Όνειδος!!





Αριστερά: Το παραχαραγμένο και μονταρισμένο από τους Μασώνους ελαιοπαραγωγούς της Κρήτης εξώφυλλο του «Απολλωνείου Φωτός» με Χίτλερ και σβάστικες. Δεξιά: Η πραγματική θεματολογία του ίδιου περιοδικού που παραπέμπει στα αληθινά προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό.


Προειδοποιούμε: Ο ΛΑ.Ο.Σ δεν είναι πλέον Ορθόδοξος… Είναι παγανιστικότατος!!! Ψηφίστε τον αβέρτα!! Οι παγανιστές –λόγω του ιλιγγιώδους αριθμού μας- είμαστε η ΜΟΝΗ ελπίδα να ξαναΜΑΤαμπεί το κόμμα αυτό στην Ελληνική Βουλή! Φανταστείτε τον κο Μπεξή στα έδρανα του ανεπανάληπτου Κοινοβουλίου! Φανταστείτε τον κο Χαραλαμπόπουλο δίπλα από τον Κουβέλη (είναι η μόνη ελπίδα να ξυπνήσει ο πρόεδρος της ΡΗΜΑΔ…)! Μην κάνετε το λάθος να δώσετε αλλού τη ψήφο σας… Έρχονται κεραυνοί. Όλα μια επίκληση είναι (στον Τάσο τον Αρνιακό).

Πέρα από αυτά ο ΛΑ.Ο.Σ είναι το ΜΟΝΟ κόμμα που χρησιμεύει και ως ανάχωμα στους Αμερικάνους… Φοβούνται και τρέμουν τον Γιώργαρο στο Λευκό Οίκο! Επειδή όμως είμαστε και μεγαλόψυχοι σας παρακαλούμε να ακούσετε τον Εθνικό Ύμνο των Η.Π.Α στη High Definition έκδοση του εβραιοκρατούμενου YouTube.  Μην ξεχνάτε επίσης ότι ο ΛΑ.Ο.Σ έχει ΠΟΛΛΕΣ χρήσεις. Μάλλον είναι για ΟΛΕΣ τις χρήσεις. Γι’ αυτό προτείνουμε στον Αρχηγό να κάνει μεταγραφή τον Νάσο Αλευρά.


Περί του πτηνού, τη επωνυμία "Τσίου":


Επειδή έχει προκληθεί παγκόσμιος σάλος με το Πουλάκι Τσίου (με δήθεν ιταλική καταγωγή), ΕΝΑ έχουμε να σας απαντήσουμε. Όταν οι άλλοι ανακάλυπταν τα πουλάκια εμείς ΗΔΗ εκδίδαμε το "΄Εθνος Κυνήγι"... Φυσικά, αυτό που έχει την μείζονα σημασία είναι η αντιγραφή και η προέλευση του εν λόγω τραγουδιού από το αντίστοιχο ελληνικό παραδοσιακό "Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι" που έχει προκαλέσει πάταγο στη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα... Οι στίχοι και των δύο είναι γραμμένοι σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο με στίγματα και υπόνοιες τροχαϊκού εξαμέτρου, ενώ οι ομοιότητα των λόγων τους είναι εκκωφαντική!

Το πρωτόλειο άσμα της Ελληνικής Παραδόσεως: 


Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι θα σου αγοράσω ένα κοκοράκι, 
το κοκοράκι κικιρικικί να σε ξυπνάει κάθε πρωί (...) θα σου αγοράσω μία κοτούλα, η κοτούλα κοκοκό, το κοκοράκι κικιρικικί (...) θα σου αγοράσω μία γατούλα, η γατούλα νιάου νιάου, η κοτούλα κοκοκό, το κοκοράκι κικιρικικί κ.λ.π...

Η αναίσχυντη λογοστιχοκλοπή:


Να κοιτα το πουλακι αχ τι γλυκο πουλακι το πουλάκι τσίου (...) η κοτουλα κοοο,του πουλακι τσιου (...) Μαζί και η γαλοπούλα, μαζί και η γαλοπούλα η γαλοπούλα γλου γλου γλου κ.λ.π...

Φυσικά, η ανεκδιήγητη ληστεία ΤΟΣΟ κορυφαίων πολιτισμικών στοιχείων μας κάνει να αναρωτιόμαστε σε ποιούς χρωστάμε τέλος πάντων... Καλά ρε Ευρωπαίοι... Mας πήρατε το anthropology, το archaeology, το souvlakobiftekology, το malakas, το lefta yparchoun, το douleia den eihe o diavolos gam#$%^&*se ta paidia tou, το Gagnam Style (Κύκνειον Ύφος)... Αλλά όχι και το "Όταν θα πάω κυρά μου στο bazaar..."  Ιεροσυλία.


Λέγεται μάλιστα ότι μετά την παράθεση των άνω στοιχείων ειπώθηκαν οι αξέχαστες ρήσεις των Τσώρτσιλ: "Παλιά λέγαμε ότι οι Έλληνες τραγουδούσαν σαν κότες, τώρα θα λέμε ότι οι κότες τραγουδούν σαν Έλληνες" Μπέρναντ Σω: "Όποιος δεν έχει στο σπίτι του το Πουλάκι Τσίου είναι σα να μένει σε σπίτι χωρίς YouTube" καθώς και J.F Κένεντυ: "Μην κοιτάς τι κάνει το πουλάκι Τσίου για σένα, αλλά γιατί δεν παίρνεις ΕΣΥ τον ψυχίατρο τηλέφωνο όταν το ακούς".

*Οι στίχοι του σήματος της εκπομπής έχουν γραφτεί από τους Mickey Θεοδωράκη και Γιάννη Richο, ενώ έχουν μελοποιηθεί από τους Γιώργο Θεοφάνους, Μιχαλάκη Jagger και Παύλο McCartney.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΣΥΜΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΙΑ ΡΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ!ΤΡΕΜΕΤΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή