Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΠΑΓΑΝΟΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΚΗ ΜΑΤΙΑ

Αγαπητοί μου απανταχού και ισχυροί πληθυσμιακά συμπαγανιστές (σύμφωνα με την απογραφή του Μαΐου είσαστε δεν είσαστε 4,5) χαίρετε και αγαλλιάσθε (φτού γ*μ*το, αυτό είναι too much χριστιανικό...). Χαίρετε και ευ-δαιμον-είτε τέλοσπάντων!

Φαντάζομαι θα έχετε πέσει και σεις οι ίδιοι, όχι θύματα ανθρωποθυσίας για τον πατερούλη Δία (κακό δικό σας και του κακοδιοικούμενου Υ.Σ.Ε.Ε), αλλά της τραγικής (Πάνας) οικονομικής (θεά Τύχη) κρίσης (θεά Ήρα κατα τη διάρκεια Ολύμπιας κρεβατομουρμούρας). Αυτή η κρίση, αν δεν είστε ο Καλόπουλος, ο Βερέττας, ο Ρασσιάς, η Πέππα, ο εις τα Ηλύσσια Πεδία άρτι αφιχθείς Κεραμυδάς, θα σας έχει αφήσει σίγουρα αδιάφορους. Άν είστε όμως απ' αυτούς που περιμένουν στο τηλέφωνο για να καλέσουν τις εκδόσεις Γεωργιάδη και να μάθουν πως οι Αρχαίοι Μεσσήνιοι λουζόταν με Πάνθεον Προ Βήτα (Pantene Pro-V για ολική αναδόμηση) ή το πώς- κατά τον κύριο Πλεύρη (τον πρεσβύτερο, ο γιός νεοφιλελευθέρισε)- οι Έλληνες είναι ανώτεροι απο τους βαρβάρους κατά 2.347.528.963.612.907 μικρομόρια αναστροφικού D.N.A με την εγκυρότατη μέθοδο της κρανιομετρίας, τότε σίγουρα πάσχετε και ψάχνετε ελπίδα... 
Την Ελπίδα, λοιπόν, μπορείτε να τη βρείτε ή στην παλιά ντισκοτέκ ή ΜΟΝΟΝ στο ιστολόγιο μας, εφόσον έχουμε επικοινωνήσει με τα κεντρικά του Ολύμπου και με την διοικητική επιτροπή των Μακαρ(ον)ίων Θεών και σας έχουμε ΕΤΟΙΜΕΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ (πανανθρώπινου φυσικά χαρακτήρα) αποκαλύψεις σχετικά με την κρίση, τη ρήση, τα μίση και τη Βίσση.Τα αίτια της κρίσεως


Τα αίτια της υπαρχούσης υφέσεως, αγαπητοί μου δωδεκαθεϊσταί, ανάγονται εδώ και χρόνια απο τους υποχθονίους κομμουνιστάς εις τον καπιταλισμόν και απο τους φιλελευθέρους είς το μεγάλον κράτος. Ας μιλήσουμε όμως ελληνικά... Μη Γελιέστε! Ο καπιταλισμός δε φταίει σε τίποτα, ούτε το μεγάλο κράτος ΑΛΛΑ οι γνωστοί άγνωστοι οσφυοκάμπτες, λαθρομεταναστολάγνοι, κουτσομύτηδες, σκεπαστοκέφαλοι, αλλεργιογόνοι, αντιισταμινικοί και τρικουβερτογλεντηδεσεβαροστωνελληνωνηδες Εβραίοι...


Εικόνα στα αριστερά: Τυπικός μικρομεσαίος Εβραίος σύμφωνα με τον Κεραμυδά.
Εικόνα στο κέντρο 1: Τυπικός Εβραίος γιατρός σύμφωνα με τον Φουράκη.
Εικόνα στα κέντρο 2: Ο πλανήτης από όπου κατά τους Εψιλονιστές κατάγονται οι Εβραίοι. Η ομοιότητα ενός τυχαίου κοκκινοφορεμένου Σιωνιστή με τον εβραιομαρξιστή σφαγέα Στάλιν είναι προφανής...
Εικόνα στα δεξιά: Συνηθισμένος ελληνολάτρης σοσιαλιστής που προσπάθησε να απαλλάξει τον Γαλαξία μας απο διαπλανητικές ιουδαϊκές επιμειξίες.

Για να μη ξεχνιόμαστε: Πρίν λίγα χρονάκια- για την ακρίβεια 2.500.000 έτη- υπήρχε μόνο ΜΙΑ φυλή στο Σύμπαν- για μαντέψτε- η Ελληνική! Αποτελούταν απο πανύψηλους-λες, κατάξανθους-θες, μπρατσαράδες-ισσες άντρες και γυναίκες που καθόταν όλη την ώρα σε χρυσούς θρόνους, έπιναν αμβροσία γλυκιά με λίγο γάλα (πρόδρομος του φραπέ), έκαναν αιμοδοσία Ιχώρ μόνο σε Σειρίους και δούλευαν στο Διαγαλαξιακό Δημόσιο, με μισθωτή εργασία 8 ωρών (άν και αρχαιολογικές ανακαλύψεις δείχνουν ότι απο αυτές τις ώρες δούλευαν μόνο τα 20 πρώτα λεπτά).

Κάποτε, όμως, για κακή τους τύχη (λόγω ευχής του Επίτιμου Προέδρου του Star Trek Κωνσταντίνου Μητ(ο πείς...)) έκαναν μια μεγάλη βλακεία σε επιστημονικό πείραμα κοντά στη Λίμνη Πλαστήρα και έτσι προέκυψε η εβραϊκή φυλή, η οποία έκτοτε πολεμάει αδυσώπητα την ελληνική. Οι Εβραίοι αυτοί, όταν κατέπεσαν λόγω υψηλών φορολογικών συντελεστών του Σειρίου καθώς και μιας ενδοσυμπαντικής διακοπής ρεύματος, έφτασαν στη Γη και έχτισαν πολυεθνικές (Rockfeller, Rockfor, Manourograviera Naxou, Katiki Domokou, Feta Vourbianis Ioanninon, Rothchild, Rothteen, Rothman, Rothgrandfather, Apple, Portokali, Verikoko, Fragostafillo, Coca Cola, Coca Roufihti κ.ά) για να κερδοσκοπούν σε βάρος των Ελλήνων και των απογόνων τους.

Έβγαλαν, επίσης, στην εξουσία δικής τους καταγωγής αχυρανθρώπους για να κυβερνήσουν (π.χ Ανδρέας Παπανδρέου, ιαπωνοεβραίος= Λεβί Βλαμένου Γιού, Κώστας Καραμανλής, εβραίος= Γιακόμπ Μπριζολ Μοσχαρίσια-Yacob Brizol Mosharisiah, Γιωργάκης Παπανδρέου, ιταλογιαπωνεζοεβραίος= Ίνεχαζότο Παιδίμητο Χτιπάτε κ.ά) ή για να ασκήσουν προπαγανδιστική δημοσιογραφία (Γιάννης Πρετεντέρης, ισπανοεβραίος= Ισαάκ Τόσαχρονιαΐδιος, Όλγα Τρέμη, ιταλοαγγλοεβραία= Ραχήλ Ολιϊμούρι Λίφτινγκ, Μανώλης Καψής, Φινλανδοϊσπανοεβραίος= Αμακαταλάβεναα Δεθάμουν Πασοκος κ.ά) και να υποτάξουν στα βρώμικά σχέδιά τους τους υιούς των θεών (αν και παραμένει το θεμελιώδες ερώτημα: οι θεοί έκαναν τους Έλληνες ή οι Έλληνες τους θεούς;)


Η Λύση στην Κρίση...

Οι Έλ όμως ΔΕΝ έμειναν με τα χέρια σταυρωμένα (κι αυτό χριστιανικό ρε παιδί μου... -ήμαρτον- όχι κι αυτό χριστιανικό είναι....τέσπα). Συγκάλεσαν πρόσφατα την Ιερά Σύνοδο της Ομάδας Έψιλον, την Κοινοβουλευτική Ολομέλεια των Ολυμπίων Θεών, την ετήσια συνάθροιση του συλλόγου ΕΛ-γυναικών "Αφροδίσια Βουτήματα και Νοσήματα" καθώς και τη μάζωξη της Γ.Σ.Ε.Ε (ή του Υ.Σ.Ε.Ε- δε θυμάμαι τώρα) για να προτείνει λύσεις στους δοκιμαζόμενους Έλληνες που θα τους βγάλουν από τη στενωπό της κρίσης και θα τους οδηγήσουν σε σίγουρη ευμάρεια και ανάπτυξη.


Σαμαράς για τα μέτρα των Ολυμπίων: "Πρέπει ο Ελλάνιος Λαός να καταλάβει ότι μπορεί τα νέα μέτρα να πονάνε αλλά είναι αναγκαία για τη σωτηρία και την έξοδο από την κρίση. Η Ευρώπη αλλάζει και πρέπει να θυμόμαστε ότι κάθε ανέξοδη κριτική εναντίον της Δημοσιονομικής Προσαρμογής θα προκαλέσει μόνο κακό. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει."


Πρώτο Μέτρο:


Δημιουργία της τρόικας των θεών. Οι Απόλλωνας, Αφροδίτη και Ήφαιστος θα κληθούν να αναλάβουν την εξυγίανση της κρατικής οικονομίας. Ο Απόλλων θα τα μαζεύει Απο- όλους και θα φροντίσει για την επιτυχή διοργάνωση του επόμενου Gay Pride της Αθήνας, η Αφροδίτη θα βγει μέχρι την κοσμοπολίτικη Συγγρού κι ότι μαζέψει η κοπέλα θα το αποδώσει στον κρατικό κορβανά, ενώ ο αξεπέραστος Ήφαιστος λόγω της χωλότητάς του θα επιβλέπει, με έδρα την Ζάκυνθο, τα μαϊμού προνοιακά επιδόματα. Όποιοι συλληφθούν να παρανομούν θα καταδικαστούν σε είκοσι χρόνια καταναγκαστικά έργα για επισκευή δρόμου που θα οδηγεί απο την Ανδρομέδα στη Μικρομηλιά Δράμας. Ο Περιφερειακός για την Πυρσόγιαννη Ιωαννίνων θα αφεθεί στα χέρια των λαθρομεταναστών.


Δεύτερο Μέτρο:

Αντικατάσταση των τηλεφώνων των γιατρών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ με τηλέφωνα εθνικής εμβέλειας και πατριωτικού ενδιαφέροντος. Το 14900 θα αντικατασταθεί με το 2310-521010 του Λιακόπουλου για υπερατλαντικές παραγγελίες βιβλίων, όπως το τελευταίο του λίαν πωλούμενον (best-seller) "Σκορδά- Λιάγκας: Ο επτασφράγιστος γάμος τους στην έρημο Τάκλα Μακάν" και "William- Kate: Απλή παντρειά ή μείξη Νεφιλίμ με θνητή τσελιγκοπούλα;". Επίσης το 14-8-84 θα δώσει τη θέση του στα τηλέφωνα της εκπομπής του κου Βελόπουλου για να μαθαίνουν οι Έλληνες πόσο πετρέλαιο κρύβεται κάτω απο τα σχεδιαζόμενα Village στη Μεσογείων όπως επίσης και για το πόσο επικίνδυνο είναι το Facebook όταν κάνεις like σε φωτογραφία της γκόμενας φίλου σου.


Τρίτο Μέτρο:

Αντικατάσταση των τούρκικων σήριαλ απο αμιγώς ελληνικές τηλεοπτικές σειρές. Αφού σκάψουμε καμιά δεκαριά μέτρα νοτίως των Αντικυθήρων και βρούμε πετρέλαιο, γρανίτη,υδατάνθρακες και τηλιοδίκταμο θα χρηματοδοτήσουμε νεαρούς ηθοποιούς για να αναλάβουν τη ψυχαγωγία του ΕΛ-ληνικού λαού. Τίτλοι υπάρχουν πολλοί όπως και δημιουργική σκέψη: " Δίας ο Κυκνομπήχτης", "Άρτεμις: Κυνηγόντας τον Έρωτα στο Ζούμπερι", "Γανυμήδης: Η πίσω πόρτα της Αγάπης", "Ήρα: Ξεπέραστο το κέρατο", "Πάνας: Συναισθήματα και Τραγοπόδαρα πάνω απ' το Λιτόχωρο" καθώς και το αντιοθωμανικό "Σουλεϊμάν ο Μικροτσούτσουνος".


Τέταρτο Μέτρο (και πιο επώδυνο):

Φορολόγηση των Ελληνόψυχων εκδοτών. Λυπούμαστε που ανακοινώνουμε αυτό το δυσβάστακτο μέτρο που-όπως θα έλεγε και η αξιότιμη Καγκελάριος- πονάει πολύ και μας λυπεί βαθύτατα αλλά είναι τόσο αναγκαίο όσο και το μούσκιο στα ρεβύθια. Σκεφτόμαστε βαθυτάτως να αυξήσουμε τη φορολογία στις εισπράξεις των ΕΛ και Εψιλονικών εκδοτικών οίκων για να ξεπεράσουμε την μαύρη τρύπα του σύμπαντος και του ελλείμματος και να ανταποκριθούμε συνεπώς στους χθόνιους δανειστές μας...

Εικόνα 4: Ο ανωτέρω δείκτης παρουσιάζει την άνοδο των κρατικών εσόδων από την φορολόγηση των ελληνοκεντρικών βιβλιοπωλητών. Προέρχεται απο πηγές του ΥΠ.ΕΞ των Η.Π.Α καθώς και απο στοιχεία της έγκριτης εκπομπής "Μεσημεριανή Μελέτη" της συνΕΛληνίδος Ελεονώρας.

Πήραμε τηλέφωνο ήδη τους Λιακόπουλο, Ρασσιά, Τουλάτο, Φουράκη (δεν απαντούσε), Πέππα, Καλόπουλο, Βερέττα για να τους το γνωστοποιήσουμε κι όπως μάθαμε ετοιμάζουν πορεία διαμαρτυρίας απέναντι απο τα γραφεία μας στους Δελφούς καθώς και έξω απο τις ταβέρνες- δικής μας ψιλής κυριότητας- "Η Τσίκνα του Σειρίου" και "Ο Σαποικοιλιάς Διόνυσος" στα Βλάχικα της Βάρης. 
Το έχουν ξανακάνει και τους καταλαβαίνουμε αλλά οι συχνές παρακλήσεις τους προς τους τηλεθεατές του τύπου :"Σηκωθείτε απο καρέκλες, μπαουλοντίβανα, συντριβάνια, εταζέρες, σερβάν, μπιντέδες και πάρτε μας τηλέφωνο" καθώς και οι υποσχέσεις για παρουσιάσεις βιβλίων που αποκαλύπτουν το πώς οι Χριστιανοί βρίσκονται πίσω απο την τούμπα της Έλλης Κοκκίνου στη Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου όπως και πίσω απο τη διαβρωτική για τη νεολαία συγκέντρωση των βραβείων MAD, τους έχουν αποφέρει τεράστια κέρδη που κυμαίνονται στο ποσό των 320-350 δισ. , δηλαδή καλύπτουν ολόκληρο το χρέος της χώρας μας...

Πέμπτο Μέτρο (και πιο ευχάριστο):

Φιλάνθρωπη και αξιοπρεπής μεταχείριση των λαθρομεταναστών και των μεταναστών της χώρας μας.  Άν και ακούγονται πολλές ακραίες κορώνες περί απελάσεώς τους εμείς-επειδή διαβάσαμε λίγα κεραμυδολιακοπουλικοφουρακικά βιβλία που σε καμία περίπτωση δεν προωθούν το ρατσισμό- καταλήξαμε στα εξής συμπεράσματα: 

Προτείνουμε την μετριοπαθή φύλαξη του Δέλτα (και κυρίως του Έψιλον) του Έβρου με την τοποθέτηση ηλεκτροφόρου φράκτη, ναρκών, πυρηνικών βομβών, Tor-M1, αυτόματων πυροβόλων, γκιλοτίνων, ηλεκτρικών καρεκλών, φουρνέλων, τεχνητών κεραυνών καθώς και πυλών για άλλες διαστάσεις. 
Για τους ήδη υπάρχοντεςΜεταφορά όλων των μεταναστών σε ιστορικού ενδιαφέροντος τουριστικά θ-φέρετρα όπως το Άουσβιτς, το Νταχάου, η Τρεμπλίνκα και το Μπέλζεκ. Η μεταφορά θα γίνεται με σκουριασμένα βαγόνια του ιδιωτικοποιημένου ΟΣΕ. Στην άδειά εξόδου τους, μετά απο εξάμηνο πρόγραμμα αυστηρής δίαιτας (ένα πορτοκάλι τη βδομάδα ο καθένας τους) θα κληθούν να κατασκευάσουν απλά και εύκολα δημόσια έργα όπως μία τοξωτή γέφυρα που θα ενώνει την Κομοτηνή με τη Γαύδο, μια διπλή έλικα που θα ανυψώνει το Νομό Ευρυτανίας σε ύψος ενός χιλιομέτρου και θα τον στριφογυρνάει με αργούς ρυθμούς σε στυλ πύργου της ΔΕΘ καθώς και υποβρύχια σύραγγα οδικής επικοινωνίας της Λευκωσίας με την Κέρκυρα. Όσοι αρνούνται να δουλέψουν δε θα υποστούν ποινές αλλά για να μη βαριούνται θα παίζουν πρωτοποριακά παιχνίδια όπως βαριοπούλα με φόρα στον αυχένα, άγγιγμα με τα χέρια γυμνού καλωδίου σε πυλώνα της Πτολεμαΐδας, κράτημα απασφαλισμένης χειροβομβίδας καθώς και αντοχή κάτω απο το νερό χρονικής διάρκειας 3 τετάρτων της ώρας


Έκτο Μέτρο: Φορολόγηση των ξένων (Ελλήνων;) τραγουδιστών: Εικόνες: Η Γενοβέφα Λοπέση (Jennifer Lopez) και ο Πιθύβουλος (Pitbull) αποτελούν το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα διάσημων Ελλήνων καλλιτεχνών που προωθούν με άρρητη μυστικότητα τη διάδοση του ελληνικού πολιτισμού στην Αμερικανική Ήπειρο. Γνωστές επιτυχίες τους το "Στο Πατάρι" (On the Floor) και το "Αναχώρεψον επιπροσθέτως" (Dance Again). 


Συμβαίνει κάτι που ο πολύς κόσμος δεν το ξέρει και που ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί για να τονώσει την εθνική μας υπερηφάνεια. Οι περισσότεροι κατ' όψιν ξένοι και αλλοδαποί καλλιτέχνες (ηθοποιοί, τραγουδιστές κ.ά) είναι στην πραγματικότητα Έλληνες που δρουν μυστικά και με συγκεκαλυμμένο τρόπο υπέρ των Ελληνικών συμφερόντων. Τους έχει στρατολογήσει εδώ και δεκαετίες η Ομάδα Έψιλον σε συνεργασία με την Ομάδα ΔΙΑΣ και με την Ομάδα του Ατρόμητου ώστε μέσω των τραγουδιών τους να περνούν υποσυνείδητα μηνύματα και να αφυπνίζουν τα βαρβαρικά κεφάλια προς συμφέρον της Μητέρας Πατρίδας. Εικόνα: Η Ελληνολάτρης τραγουδίστρια Πάολα, με αμέτρητα σουξέ στο ενεργητικό της, μετανάστευσε στη χώρα μας (άγνωστο το πότε) από τον αστερισμό του Μεγάλου Κυνός (νεοελληνικά: Μεγάλου Σκυλιού). Μεγάλες κωδικοποιημένες επιτυχίες της: "Μου το χε πει η μάνα μου να διαβάζω Όμηρο", "Να μ'αφήσεις ήσυχη θέλω Μασόνε", "Κουβέντα στην Κουβέντα με το Λιακόπουλο", "Φταις, Εβραίε, εσύ για όλα φταις","Ψεύτικα είναι τα λόγια σου Ταλμούδ" καθώς και το "Ε! Ποσειδώνα ένα και δύο πηδάω τα κύματα" με τον Σταβένδωνα (Stavento).


Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η Λούλα Σέκερη (Shakira), η Χριστίνα Ακιλέρη, η Κυρία Γαία Γαία (Lady Gaga), ο Ιουστίνος Βιβιέρης (Justin Bieber), η Απριλία Λαβυρίνθου (Avril Lavigne) όπως επίσης και η Άντζελα με εμφανή την ελληνογενή τους καταγωγή. Φανταστείτε να τους φορολογούσαμε όλους αυτούς... Ντουμπάι (Δυοβάιον) η Ελλάς! Επίσης, συγκροτήματα όπως οι Μεταλλικοί (Metallica), οι Αλφα Σίγμα Δέλτα Σίγμα (AC/DC), Το Μελανόν Σάββατον (Black Sabbath), οι Αεροσιδηρουργοί (Aerosmith), οι Ποικιλόχρωμες Φλούδες (Pink Floyd), Οι Ποιός; (The Who) καθώς οι Λήδας Αεριωθούμενον Στρογγυλοειδές Ιπτάμενον Αντικείμενον (Led Zeppelin) δεν αποτελούν εξαίρεση. Ας μην ξεχάσουμε και τις "βραζιλιάνικες" επιτυχίες  

Ai Se Eu Te Pego (Ά! Είσαι του Πέγκου) του Μικρασιάτη Michel Telo (Μιχάλη Τέλογλου) καθώς και το κρητικού ιδιώματος Τσε Τσε Ρε Ρε Τσε (Τί Τί Ρε Ρε Τί;) στο οποίο κάποιος Σφακιανός ρωτάει με θυμό τον αγαπημένο της κόρης του για το τι μπορεί να του κάνει με τη μάχαιρα με την οποία τον απειλεί, του επίσης γνωστού Γουστάυου Λίμα το γένος Νυχοκόπτη.


Επίλογος


Απο όλα τα παραπάνω γίνεται πλήρως κατανοητό οτι ΔΕΝ έχουμε ανάγκη τους Ευρωπαίους εταίρους μας αφού μπορούμε άνετα να τα βγάλουμε πέρα και με τις Εψιλον-σειριο-ανδρομεδιο-ωριωνικές μας πολιτικές χτυπώντας έτσι το Μεγάλο Κεφάλαιο (ΕΛ-εκδότες) και δίνοντας τα χρήματα στον απλό λαό του παγανισμού που τα ποσοστά του θυμίζουν προεκλογική συγκέντρωση του ΜΛ-ΚΚΕ. Άν και η επιτυχία των μέτρων μας θα είναι σίγουρη δε σκοπεύουμε να κατέβουμε στις ερχόμενες εκλογές. Θα αφυπνίσουμε άλλωστε τον ελληνικό λαό με άλλους τρόπους γιατί δεν αργεί και ο Δεκέμβρης του 2012 που θα ευθυγραμμιστούν όλοι οι πλανήτες και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθουν οι ΕΛ με φοιτητικό πάσο απο τα ΚΤ-ΕΛ του Σειρίου...

Επίσημη δήλωση Τίμοθυ Γκάιτνερ, Υπουργού Οικονομικών των Η.Π.Α: "Απο τις επαφές που είχα με τον Πρόεδρο Ομπάμα συμφωνήσαμε ότι τα μέτρα που αποφασίστηκαν να παρθούν είναι επώδυνα αλλά ωστόσο αναγκαία. Δε σκοπεύουμε να παρέμβουμε ωστόσω περαιτέρω διότι γνωρίζουμε πως μέλη της Ομάδας Ε κατακλύζουν τόσο τον Λευκό Οίκο όσο και το Πεντάγωνο και προκαλούν τεχνητούς τυφώνες με το υπερόπλο ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ στα νοτιανατολικά της χώρας, έχοντας προκαλέσει μάλιστα και τις αντιδράσεις της Lady Gaga που θα δώσει συναυλία στην περιοχή στα τέλη του μήνα".

Άλλωστε πολλοί πιστεύουν ότι τα ποσοστά που θα παίρναμε (λεμβάνοντας υπ' όψιν και την αξεπέραστη σταδιοδρομία του ΕΑΡ που λίγο έλειψε να πλησιάσει αριθμητικά και το Democratic Party των Η.Π.Α) θα είναι λιγότερα και απο τα ποσοστά IQ ενός ανθρώπου που πιστεύει ότι ο Σαμαράς τυραννιέται που είναι πρωθυπουργός. Γι' αυτό λοιπόν θα παραμείνουμε οι πιστοί συνεργάτες των Ολυμπίων (όσοι απο μάς δηλαδή δεν είναι Ολύμπιοι) και θα προσπαθούμε κάθε ώρα και λεπτό να κυρρήτουμε την αφοσίωση στο Δία, τον Γανυμήδη, τον Πάνα και την Αφροδίτη για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον. Και μην ξεχνάτε!... Κι ο Chuck Norris είναι Έλληνας (έχει πιάσει το Δία να κάνει φυσιολογικό έρωτα...).


11 σχόλια:

 1. συν ολυμπιε ελ γιατι χανεσαι?δουλευεις σκληρα?εμεις οι ελ δεν πρεπει να δουλευουμε.ολη μερα πρεπει να πολεμαμε τους εβραιοχριστιανους!δοξα να χει ο πατερας διας. δοξα να χουν τα βυζια της αφροδιτης της κυπριας.δοξα να χουν οι σαιτες της αρτεμης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ώ τον αγαπητό συνΕΛ-ληνα! Δουλεύω τω όντι σκληρότατα γιατί μ'έχει προσλάβει γνωστός παγανιστικός εκδοτικός οίκος ώς courier boy (ανήρ μεταφέρων)χωρίς ένσημα. Μην ανησυχείς όμως! Ο αδυσώπητος πόλεμος κατά του εβραιοχριστιανισμού, του ελληνοχριστιανισμού και του βελγοχριστιανισμού θα συνεχιστεί απο το blog μας χωρίς διακοπές! Δόξα στα ξώγαμα του Δία, δόξα στα χωρίς κυτταρίτιδα πόδια της Αθηνάς, δόξα στη λόξα του Απόλλωνα...

  Έσσεται Ήμαρ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΣΥΝΑΠΓΑΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ.ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΡΟΩΘΩ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΩ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΚΥΡΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛ ΚΥΠΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛ.
  http://satiyrikos.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. μπράβο σύντρολλε είσαι καταπληκτικός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. χριστακη χαραλάμπους: Επιτέλους! Είθε να εξαπλωθούν τέτοια ιστολόγια της προκοπής που θα μαθαίνουν στους απόγονους των ΕΛ την αληθινή ιστορία των ΕΛ καθώς και τους άθλους του ΔρακουμΕΛ... Και είς ανώτερα... Μέχρι τον Όλυμπο! Είμαι λίαν περήφανος για σένα...

  Τζούλια: συντρόλλισα με την αφροδισιακή γοητεία σε ευχαριστώ τα μάλα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΕΧΥΑΡΙΣΤΩ ΣΥΝΠΑΓΑΝΙΣΤΗ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΧΙΛΙΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ!ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΠΕΞΗ.ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΙΚΕΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛ ΘΕΙΚΟΤΑΤΟ ΕΝΙΠΕΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ 112 ΝΥΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΟΛΥΜΠΟΥ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΔΩΣΕ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τίποτα πενταγάπητε, ευχαρίστησίς μου! Πρέπει όμως να σου επισημάνω ότι ούτε ο Μπεξής, ούτε ο Καλόπουλος χάθηκαν! Ο πρώτος ετοιμάζει άρθρο στο αρχαιολατρικό περιοδικό "Γκεοτρίβης" και ο δεύτερος θα εκδώσει οσονούπω το νέο του βιβλίο "Προβοκάτσια στον ΑΝΤ1 ή Πώς η εβραϊκή θρησκεία έκανε μοντάζ στο βίντεο Κασιδιάρη- Κανέλλη για να ενοχοποιήσει τον εθνικοσοσιαλισμό".

  Σύντομα θα κυκλοφορήσουν και τα δύο στα περίπτερα ώς ένθετα του ελληνογενούς "Cosmopolitan" ενώ τεύχη έχουν ζητηθεί ΚΑΙ απο την "Υπερ Αικατερίνη" ("Σούπερ Κατερίνα"). Wait 4 them!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. LOL Με την άδεια του εκδότη, θέλω να ανεβάσω ένα ποίημα για έναν νεοπαγανιστή που γνωρίζω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΠΑΓΑΝΟΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

  Τις νέες κοπέλες στην παραλία
  μπανίζει αυτός, με αγωνία.
  (Μια του αξίζει περιγραφή,
  'Creepy' θα τον έλεγαν στην Αμερική.)
  Ύστερα φεύγει ενοχλημένος,
  γεμάτη η καρδιά του μένος.

  Έμεινε και φέτος μόνος,
  γι' αυτό τον έχει φάει ο φθόνος.
  Λες και τον έχουνε καταραστεί,
  γυναίκας συντροφιά να μην χαρεί.

  Απόψε θα παίξει το τρολλάκι,
  πριν κοιμηθεί σαν το αρνάκι.
  Θα ονειρευτεί συνομωσίες,
  εκδίκηση και συνουσίες.

  Όποιος τον έχει λυπηθεί,
  μια καλή μέρα ας του ευχηθεί.
  Κοίτα πως πέρασε η ώρα,
  σε λίγο θα έρθει η μεγάλη μπόρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Λίαν σε ευχαριστούμε λατρεμένε Girit Giritli για την εξαίσια λογοτεχνική σου παρέμβαση στο ιστολόγιό μας, η οποία είναι άξια πολλών Νόβελ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΠΑΓΑΝΟΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

  Η ονλάιν παρέα της βραδιάς,
  Ο ελέφαντας, ο κρυπτόπουστας και ο πρώην αιρετικός.
  Ήρθε η ώρα για μαλακία,
  Σιγά... μη ξυπνήσει η συνοικία.
  Στο διπλανό δωμάτιο μια προσευχή,
  'Ας βρεθεί μια κοπέλλα,
  Να μην τρελλαθεί.'
  Αλλά, θα το πω καλύτερα,
  στα βλαχο-αρβανίτικα:
  ... Καρτόνας γκάλμπεν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή