Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΝΟΤΗ! Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕΣ -ΕΨΙΛΟΝ- ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ...

Τώρα τί να πεί κανείς για το Νότη; Ότι είναι η επιτομή της ελληνικής δισκογραφίας, ότι είναι η κορυφή του ελληνικού τραγουδιού, ότι είναι απόγονος του Ασκληπειού (Βούλας); Πέρα απο τη φωνάρα του βέβαια, το μεγαλύτερό του πλεονέκτημα είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝ! Αυτό δήλωσε, αγαπητοί συμπαγανιστές, στην τηλεόραση ο Νότης μας και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και όποιος έχει αντίρρηση, άς πάρει το δρόμο που του πρέπει, ήτοι τον ΑΓΥΡΙΣΤΟ!Οφείλουμε να ενημερώσουμε το εκλεκτό αναγνωστικό μας κοινό ότι λόγω αυτής της δηλώσεως έχει αλλάξει ΑΡΔΗΝ η καριέρα του κορυφαίου αοιδού, κάτι που έχει επιδράσεις, όπως ήταν φυσικό, και στη δισκογραφία του, η οποία αλλάζει δραματικά τίτλους και περιεχόμενο εξαιρετικά προσαρμοσμένους και αφιερωμένους στη στάση του αυτή απέναντι στους χριστιανούς (ξξξξξξ, φτούουουουου, ουσσσσσσστ)
Ιδού η λίστα των νέων Σφακιανακείων Ασμάτων που θα γίνουν πλατινένια (Τα ίδια έλεγε βέβαια και η Μαλλιωτάκη στο Λαζόπουλο...)


Πρώτη φορά θυσιάζω (και έχει αλλάξει ο βωμός μου)Η μάνα η Τούρκα, η μάνα η ΕλληνίςΜια Ρασσιά σου μόνο φτάνειΣώμα μου, φτιαγμένο απο ΙχώρΜέλαινα Γυνή Μαγείαν Έχουσα (Black Magic Woman)Μήπως είμαι θεός; (η απορία του Δία)Άστρα μή με μαλώνετε (κατάγομαι απο το Σείριο)Κατσίκια (Το τραγούδι "Πρόβατα", αφού έγινε πλατινένιο)Ο Αετός πεθαίνει, γιατί έτσι γουστάρει ρε μ@#&*καΠαρ' το δρόμο που σου πρέπει, τον ΟλύμπιοΜπήκαν στην πόλη οι Χριστιανοί

Φωτό: Ο Νότης Σφακιανάκης δε θα μπορούσε να μη πέσει και αυτός θύμα της πανίσχυρης Ελλαδικής Εκκλησίας που υποστηρίζεται καθημερινά απο κάποια καταστημένα ελληνικά κανάλια (π.χ Ράδιο Αρβύλα). Έτσι άγνωστοι ρασοφόροι τοποθέτησαν Σταυρό δίπλα στο θεό Νότη για θρησκευτική προπαγάνδα, αγνοώντας ότι ο Απόλλωνας ΕΡΧΕΤΑΙ (έμπλεξε όμως σε κίνηση στην Αχαρνών)...

Υπερ-Τηλεοπτική Υποστήριξη Νότη απο τη θεά Χάμου:Παρά τις ισχυρές αντιδράσεις των χριστιανών (μπλιάχ-ούστ-μπρρρρρτ) ο Νότης μας στηρίχθηκε απο τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ (μετά το Λιακόπουλο) ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΗ-ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ δηλαδή την πρωταγωνίστρια του ηρωϊκού "Κους-Κους" κα ΡΟΥΛΑ ΧΑΜΟΥ. Όλη, νομίζω τη ξέρετε... (Ελάτε! Μη μου πείτε ότι μόλις γυρνάτε απο τις δουλειές σας βλέπετε Άδωνι Γεωργιάδη. Γιατί και... οι Ολύμπιοι έχουν αυτιά!)Ε, λοιπόν παίδες, αυτή η μεγάλη μορφή, με την ανεκτίμητη συλλογή 3.798 καπέλων (μόνο στο εξωχικό της στο Καπανδρίτι) υποστήριξε τις δηλώσεις του τραγουδισταρά μας, λέγοντας ότι πάντα ο Νότης μιλάει με αποδείξεις (ίσως και με τιμολόγια) και ότι θα πάει να τον ακούσει όχι απο κάποιον μαύρο στη Βάθη αλλά απο το κέντρο του παρακαλώ.

Αγαπητή Ρούλα, ΟΛΟ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ, ΤΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΑΙΪΚΟ ΣΟΪ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΩΝΑ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΕΛΑΔΟΥΡΑ, ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΛΑΜΥΔΑ και δωρίζοντας στο αντιδραστικό στοιχείο με το κωδικό όνομα "Παπανώτας" το καινούριο βιβλίο του Λιακόπουλου: " Μάχη στο ΕΛ Ράσο (ή Πώς οι Ελ, νίκησαν το χριστιανικό ιερατείο)" καθώς και το "Μεθυσμένη Πολιτεία" του Πλάτωνα, με πρόλογο απο τη συνομήλική του Άννα Βίσση. Άντε για να μην πάμε στην Κάντζα και δε ξέρετε που να κρυφτείτε όλοι εκεί...


Τα σατανοκίνητα μέλη της θρυλικής εκπομπής του "Κους-Κους" προσπαθούν καθημερινά να υπονομεύσουν και να αποπέμψουν απο το ελληνικό τηλεοπτικό προσκήνιο τη δωδεκαθεϊστοπαγανιστική θρησκεία . Φωτεινή εξαίρεση αποτελεί η Ρούλα Χάμου, η οποία με τη λευκή αρχαιοελληνική φούστα της και το κίτρινο καπέλο της να συγκεντρώνει ΕΨΙΛΟΝ Ενέργεια απο τον πλανήτη Σείριο, υπερασπίζεται συνεχώς την πατρώα θρησκεία του Πάνα(Αρκαδία), του Διόνυσου(Da Capo), της Αφροδίτης(Τρούμπα) και της Σωσώ Σαπουτζάκη (Κινέττα).


Βέβαια, σε αυτό το σημείο πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι ο Νότης μας έχει προβεί σε παρεμφερείς δηλώσεις κατά των χριστιανών:

"Δεν είμαι Χριστιανός, είμαι Έλληνας"

"Δεν είμαι Χριστιανός, είμαι απο το Ηράκλειο"

"Δεν είμαι Χριστιανός, έχω φαβορίτες"

"Δεν είμαι Χριστινός, και ποιός χ...στηκε;"Η δήλωσή του φυσικά κατατάχθηκε στις χρυσές και αξεπέραστες ρήσεις ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ανδρών της ιστορίας όπως:


"Και όμως κινείται"

Γαλιλαίος (για τον Πάγκαλο)

"Να ζεί κανείς ή να μη ζεί;"

Άμλετ (για το Μητσοτάκη)


"Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα"

Σωκράτης


"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν"

Χ. Τρικούπης


"Λεφτά υπάρχουν"

ΓΑΠ (για τον προσωπικό του λογαριασμό)


"Μαζί τα φάγαμε"

Ένας αδύνατος βουλευτής... (σε συνάδελφό του)


"Πάμε να δούμε τί είπε χτές ο Γιάννης Φουκάκης, Αγία Βαρβάρα, Ηράκλειο Κρήτης..."

Κ. Καραβάτου και συγγενολόϊ...


Μή μου πρήζετε τα @#&

Αρχιμήδης ("Μή μου τους κύκλους τάραττε")


ΕΚΚΛΗΣΗ: Για όλα τα προαναφερθέντα ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ σας προτρέπουμε ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΣΑΣ, τους ελληνολάτρες να παρακολουθείτε απο δώ και πέρα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ το Κους Κους για τη Ρούλα μας τη Χάμου, και το Σάββατο... όλοι βουρ στο Νότη παιδιά...(για να μη ξεχνιόμαστε κιόλας...)

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΡΕ ΝΟΤΗ!

1 σχόλιο: