Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ!!!

Καλωσήρθατε στο ταπεινό δωδεκαθεϊστικό μπλογκ μας. Εδώ (ενθάδε) θα γράφουμε συνέχεια για τους ομοϊδεάτες μας που διοργανώνουν θυσίες στον Όλυμπο υπο το σεληνόφως. Σήμερα, λοιπόν, που έχουμε 14 της πέμπτης Ινδίκτου, της ογδόου σελήνης, του ενός τετάρτου του Άρη, του 1/9 της Αφροδίτης, του 1/45 του Διός, του 3/50 του Ηλίου, του γ' Πυανεψίωνος του 8.009, μετά την πρώτη Ολυμπιάδα της ουράνιας Ολυμπίας του Σειρίου, κάνουμε την αρχή του ιστολογίου μας.

Όπως προανέφερα είμαστε οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου, και σας τα γράφουμε αυτά απο την απόκρυφη περιοχή Πριόνια, στην οποία υπάρχει μια ημιυπόγεια σπηλἲά, οπου βγαίνουν οϋφο (βαρβαριστί UFO) την οποία ακόμη δεν έχει βρεί το αγαπητό ημών τέκνον, ο Ανέστης Κεραμυδάς.

Είμαστε κατά του Χριστιανισμού, διότι οι Χριστιανοί δεν έχουν ιερά βουνά, ενώ εμείς δεν έχουμε αφείσει, βουνό για βουνό, που να μην έχουμε τα ιερά μας δέντρα.

Οι Έλληνες πρέπει να ξαναγυρίσουν στην αρχαία μητρώα (ΑΦΜ: 0956759873497849) θρησκεία του δωδεκαθέου, βάζοντας μέσα όμως και τον Πάνα, διότι πάνω απο μας δέν υπάρχει κάτι, οπότε και δε θα χτυπάει τα κέρατά του.

Το 2012 θα έρθουμε με τα μεγάλης ταχύτητας διαστημικά μας αστρόπλοια, ποταμόπλοια, ξυλόπλοια, για να απαλάξουμε την ανθρωπότητα απο τους μιαρούς, λεπρούς, ανθέλληνες, μισέλληνες, ανθρωπόσχημους, πλακουτσομύτηδες(κατά τον άγιο Κεραμιδά),ημιπόδαρους, νεφελιμοκράτες, σιωνολάτρες,αντιδιους(κατά του Δία, όχι τα φαγώσιμα), δουλοπρεπείς, αίσχιστους, ωρομίσθιους, πρωτοσύγκελους, ημιανθρωποφάγους, ελληνοφάγους, περιτομολάγνους εβραίους και σιωνιστές και μασόνους και να καθαρίσουμε τη βρώμα όπως λέγει και ο Ιφίλαος (οδοκαθαριστής του Σειρίου).

Απαιτούμε απο τον ''κύριο'' Ψωμιάδη να μην ξαναεμφανιστεί με την εικόνα του Χριστού πίσω του γιατί αισθανόμαστε μεινεκτικά. Στο κάτω-κάτω το κτήριο της νομαρχίας της Θεσσαλονίκης είναι κτισμένο πάνω σε αρχαίο ελληνικό διαστημικό κέντρο που συνδεόταν με τη Γορίτσα Βόλου, μέσω ημιυπόγειων Βριλ. Βέβαια οι Χριστιανοί κατέστρεψαν το ναό, την ώρα που το αρνί της θυσίας μας ξέφυγε απο τα χέρια μας, και κατάφερε να πετάει, αφού οι Έλληνες πρώτοι ανακάλυψαν το νέφτι.

Απαιτούμε επίσης απο τον ΕΘΝΙΚΟ σταρ να τραγουδήσει το καινούργιο ύμνο της θρησκείας που εμείς είμαστε αρχηγοί. Ο ύμνος λέγεται: '' ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ, ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΙΟ''. Θα το εκτημούσαμε ιδιαίτερα αυτό, αφού θα τον ανταμείψουμε κιόλας. Θα έχει μία θέση στον Όλυμπο, δίπλα στο Γανυμήδη, όπως έχει επιθυμισει ο ίδιος.

Επίσης, η έφη Θώδη να τραγουδήσει για μας το:'' ΜΙΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ''. Εάν δε θέλει, μετά απο αυτό, να πάει στον Όλυμπο γιατί ζαλήζεται, θα τη στείλουμε με τον Ερμή στην Τσοπανοραχούλα Καρδίτσης, όπου η ενέργεια σε εκείνο το μέρος κάνει τα ρολόγια να πηγαίνουν μία ώρα πίσω.

Όσοι πούν κάτι κατά του δωδεκάθεου θα τιμωρούνται με αυτόν τρόπο: Οχτάχρονη διαμονή στο άδη, σε σαλέ χωρίς παράθυρα, με δυό σατυρους να σουβλίζουν τα ήπατά τους, με ένα αετό να τρώει τα συκώτια του κάθε πρωϊ στις 8, το μεσημέρι και το βράδι (κάτι σα συνταγή catapresan) made in Zeus, μια γαλή να νιαρούζει για να φοβούνται αι κατσαρίδες για να στοιχειώνουν τις τουαλέτες τους. Επίσης θα είναι πάντοτε κρεμασμένοι απο το ένα πόδι και αν το αίμα κατέβει, τότε θα του βάσουμε μια σημαία του Παναθηναϊκού στο κεφάλι για να υποχωρεί.

Παρόλα αυτά καλωσήρθατε στο ιστολόγιό μας και καλώς μείνατε. Εδώ θα δοθούν όλες οι αποδείξεις υπερ του παγανισμού που ούτε οι Χριστιανοί Απολογητές δε θα μπορέσουν να ανατρέψουν.

Ζήτω η Α.Ε (Αρχαία Ελλάδα). Κάτω αυτοί που προσπαθούν να την κάνουν Ομόρρυθμη.

ΧΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου