Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ. Η ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΠΕΠΠΑΣ ΠΙΤΑ!!!

Είμαστε το πρώτο ιστολόγιο σε ολόκληρο τον πλανήτη Ελ-Γη που αποκαλύπτουμε την κοντινή συγγένεια της μεγάλης δωδεκαθεΐστριας Ντορέτας Πέππας με την κορυφαία Ελ-ληνίδα αοιδό κ. Πέππα Πίτα!


Η Ντορέτα Πέππα είναι πρώτη εξαδέρφη της Πέππας Πίτα! Και οι δύο έχουν γεννηθεί κάτω απο τη σκιά του Ολύμπου ενω και τις δυο ξεγέννησε η ίδια η Ήρα, της οποίας την οφείλουν και πολλά, για αυτό άλλωστε τη λατρεύουν.


Κατάγονται απο τον οίκο των Πεππιδών ενώ ο αρχαιότερος γνωστός και αναφερόμενος πρόγονός τους είναι ο Εφιάλτης των Θερμοπυλών. Το κοινό ένδοξό τους παρελθόν δε σταματάει εκεί αλλά συνεχίζεται. Σε απόκρυφο έγγραφο, που φυλάσσεται στη Βιβλιοθήκη του Βατικανού, υπάρχει η πληροφορία ότι ήταν συγγενής τους και ο Πηλιο Γούσης! Επίσης συγγενεύουν και με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Το γεγονός ότι όλοι οι προαναφερθέντες πρόγονοι της Ντορέτας Πέππας είναι προδότες είναι ασήμαντο.

Οπότε ας ξέρουν όλοι οι Ελ-ληνες την ελληνικότητα της κ. Ντορέτας και Πίτας Πέππα.


Φωτογραφία: Η μεγάλη Ελ-ληνίδα αοιδός κ. Πέππα Πίτα εξηγεί στον επίσης παγανιστή δημοσιογράφο (δικό μας παιδί) τη συγγένειά της με τη Ντορέτα, με εμφανή υπερηφάνεια στο πρόσωπό της.



Η κ. Ντορέτα Πέππα, επιδεικνύει και η ίδια με υπερηφάνεια τη συγγένειά της με την Πέππα Πίτα, δείχνοντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ τα Πιστοποιητικά Γεννήσεώς της απο το Όλυμπο, με την αυθεντική υπογραφή του Διός. Σημ. Γεννήθηκε το 7.000 της τρίτης Ολυμπιάδας.


Οι δυο ξαδέλφες. Η ομοιότητα είναι εμφανής.

Υποσ. Η Ντορέτα Πέππα στηρίζει τη ξαδέλφη της Πίτα στη μάχη της να κερδίσει τη Eurovision με το τραγούδι ''Σας το ξαναείπα, η Ευρώπη θέλει Πίτα.'' Δε μπορούσε να έχει στίχω η Ευρώπη θέλει Πέππα διότι δεν έβγαινε ομοιοκαταληξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου