Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΤΑΚΤΟΝ!: ΝΕΑ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΓΙΝΕΤΑΙ ''ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ'' ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ!!!

Ώς γνωστόν πολλοί απο σας θα έχετε ακούσει για το χριστιανικό παραμύθι ''πυρ και μανία''. Αυτό, καλέ, που γινόμαστε όταν θυμώνουμε...



ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!! Ο Μιχάλης Καλόπουλος, ο μέγας απομυθοποιητής αποδεικνύει μπροστά στα μάτια όλων ημών ότι μπορεί να ανάψει απο θυμό με εξωτερική βοήθεια αναπτήρα χωρίς να καίγεται! Διότι μέχρι σήμερα επικρατούσε ο μύθος της αυτανάφλεξης στους θυμωμένους. Ότι τάχα δηλαδή κατά θαυμαστό τρόπο μόλις γίνεται κάτι που να προκαλεί και να θυμώνει τότε κάποιος ''παίρνει φωτιά'' απο μόνος του και αρχίζει να βρίζει ασύστολα! ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ!


Σύμφωνα με το μεγάλο επιστήμονα των ανατροπών κ. Μιχάλη Καλόπουλο όταν ο άνθρωπος θυμώνει συγκεντρώνονται πάνω του δέκα στιβάδες αναρίθμητων ηλεκτρονίων και νετρονίων, οι οποίες συναντούν το εσωγενές κάλλιο που εκρύουν οι σπερματογόνοι αδένες, αντιδρούν με τις μικροποσότητες της αλκαλικής φωσφατάσης οι οποίες με τη σειρά τους και αυτές αναμειγνύονται με τα οξείδια υποαλλεργικού λευκοσιδήρου με αποτέλεσμα να έχουμε παραγωγή φωτιάς ''πυρός'' και να γίνεται ο καθένας απο σας (τους κοινούς θνητούς) ''πυρ και μανία... Μάλιστα το ξίδι είναι αυτό που σταματάει τη ροή του υποαλλεργικού λευκοσιδήρου. Για αυτό όταν θυμώνει κάποιος του λέμε να πιεί ξίδι.






Φωτογραφία: Ο Μιχάλης Καλόπουλος, αποδεικνύει με εκπληκτικό τρόπο την απάτη του ''πύρ και μανία'' στα ορθάνοιχτα μάτια του κ. Αφτιά και του Κιλίφης, αλλά και εκατομμυριών Ελ-λήνων.

Το ίδιο, κατα το Μιχάλη Καλόπουλο, συμβαίνει και με τις ερωτικές διαθέσεις του καθενός.... Έτσι ανάβουμε δηλαδή.... Αυτό το άναμα είναι αποτελεσμα της ενώσεως διοξειδίου του άνθρακα και προλακτινιακού υγρού που μας θέλγει. Οπότε ένας ακόμη χριστιανικός μύθος περί αυτανάφλεξης στον έρωτα και στο θυμό καταρρέει ολοσχερώς!!!!

Μάλιστα ο ερευνητής έχει και την απάντηση για τη φλόγα της πίστης στους Χριστιανούς. Και αυτή προέρχεται απο απάτη φίλοι μου!!!! Ο κάθε ιερέἂς κουβαλάει μαζί του μύρο. και λιβάνι. Σύμφωνα με τις έρευνες του καθηγητού Mr. Dr. Bullshit αυτά τα υλικά προκαλούν διέγερση της προαναφερθείσας αλκαλικής φωσφατάσης με αποτέλεσμα... την κατάνυξη. Άρα και η φλόγα της πίστεως είναι θέμα πυρασφάλειας και όχι θαυματουργικής επενεργείας..........


Ο γνωστός απομυθοποιητής ισχυρίζεται επίσης πως το γνωστό άσμα ''Φραγκοσυριανή'' στο οποίο συναντούμε τους στίχους ''μια φούντωση, μια φλόγα, έχω μέσα στην καρδιά'' είναι χριστιανική προπαγάνδα, αφού ο συνθέτης και ο στιχουργός του είναι εβραίοι.....



Φωτογραφία:O εβραίος τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος (Gjian ben Poulon) τραγουδάει το ''μια φούντωση μια φλόγα'' ώστε να ''κάψει καρδιές'' με αυτανάφλεξη...



Άλλη επικίνδυνη παροιμία για τους Έλληνες είναι και το ''πήραν φωτιά τα μπατζάκια μας''. Ως γνωστόν τα μπατζάκια αποτελούνται απο υλικό που δύσκολα καίγεται... Άρα και αυτό είναι προϊόν του σιωνισμού, για να κάνυον ''θαύματα'' κάποιοι και ο κοσμάκης να τα πιστέυει.


Στην προσωπική του ζωή ο κ. Καλόπουλος δε χρησιμοποιεί ποτέ εκφράσεις τύπου: ''Μ'ανάβεις'' ή ''είμαι ξαναμένος'' διότι πολύ απλά ξέρει ότι όλα αυτά είναι μύθος και σκευωρία κάποιων θαυματολάγνων. Βέβαια η γυναίκα του έχει κάποιες ενστάσεις πάνω στο θέμα, αλλά προέχει η επιστήμη.


Προτείνουμε επίσης στους Έλληνες να μη βλέπουν καθόλου την ταινία ''Δρόμοι της Φωτιάς'' και να μην ακούνε τραγούδια του τύπου:''Φωτιά στα Σαββατόβραδα (το Σάββατο είναι ιερή μέρα των εβραίων)'', ''φωτιά είναι τα μάτια σου'', ''πήρε φωτιά μια καρδιά'' και να αποφεύγουν να βλέπουν Φωτη Σεργουλόπουλο.

2 σχόλια:

  1. Απο την στιγμή που έκανα τον "θεικό σου" λόγο σου εικόνες, δεν έχω πάψει να γελώ!!!
    Να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ποδια:Μην ανυσηχεις οταν ερθει η ωρα ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ...ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή