Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ. Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΝΗ ΕΓΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΟ Ψ.Ν.Α ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ

Το μεγαλύτερο πλήγμα στην ιστορία του δέχεται σήμερα (τρίτη Σελήνης, πέμπτη Άρη, ογδόου συνόδου Αφροδίτης-Δία-΄Αρη του τρίτου εμβόλιμου Πυανεψίωνος) ο εθνισμός μας.

Η μεγάλη Ελληνίδα ιστορικός-ακαδημαϊκός-ιστοριογράφος-πανεπιστημιακός-καθηγήτρια-τηλεστάρ κυρία Μαρία Τζάνη βρίσκεται σήμερα μέσα στα κάτεργα του Δρομοκαΐτειου και σπάει πέτρες (κοιτάξτε κράτος και κατάντια) διότι λένε ότι της διεγνώσθη βαριάς μορφή σπασμωδική παράνοια, του συνδρόμου Τουρέτ!


Τί είναι το σύνδρομο Τουρέτ; Στο σύνδρομο Τουρέτ, ο άνθρωπος ξεσπάει περίεργα έτσι στα καλά καθούμενα, ακόμη και όταν μιλάει με το Χαρδαβέλλα, ακόμη και με το Γεωργουσόπουλο (άκουσον-άκουσον!!!), τραβάει τα μαλλιά του, βαράει στο τραπέζι τα χέρια του και βρίζει.


Έτσι λοιπόν η Μαρία Τζάνη συνελήφθη στην Ομόνοια να βρίζει κάποιον ιουδαιοχριστιανό. Μπήκε μέσα στις 8 η ώρα και δεν πρόκειται να βγεί...


Μαρτυρίες, πως όλοι οι διπλανοί ψυχοπαθείς της κυρίας Τζάνη, έχουν χειροτερέψει, μπορούν να μεταφράζουν Όμηρο, να διαβάζουν ανάποδα Θουκιδίδη και ότι θέλουν να φορέσουν αρχαίες χλαμύδες και να πέσουν απο τον Καιάδα είναι ανεπιβεβαίωτες.


Σύμφωνα με τους αρμόδιους αν τυχόν βγεί κάποτε η κα Τζάνη, θα κάνει ψυχανάληση 14 φορές την εβδομάδα, θα πάει διακόπές για 3 χρόνια στη Μακρόνησο, και θα την κάνουν ηλεκτροσόκ 2 φορές την ημέρα. Έτσι ίσως βελτιωθεί μέσα σε 20 χρόνια.


Ελπίζουμε ταχεία ανάρρωση, ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!



Φωτογραφία: Η αξιαγάπητη μαρία Τζάνη, έγκλειστη στο Δρομοκαΐτειο, ενώ διδάσκει σε ένα συγκρατούμενό της το '' Δαρείου και Παρισάτιδος''. Είανι χαρακτηριστικό πώς ΄εχει επιδείξει τεράστιο ενδιαφέρον για τη μόρφωση των κρατουμένων, άσχετα και αν έχει κατηγορηθεί για ανιστορησία.

Εμείς, οι δώδεκά θεοί του Ολύμπου, θα την ελευθερώσουμε σήμερα στις 24:00 τα μεσάνυχτα αφού έρθουμε με το ιδιωτικό μας ελικόπτερο πάνω απο το ψυχιατρείο.

ΜΑΡΙΑ (Χριστιανικό όνομα, απαράδεκτη) ΕΖΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

13 σχόλια:

  1. Στ' αλήθεια! Δεν κατάλαβα τι έγινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...αχαχαχαχαχα!!!...
    ...βρε σεις!δεν ντρέπεστε διόλου???
    ...άμα συμπληρώσετε και με κάναν ιερέα που έχει αφηνιάσει...θα είστε κομπλέ!(όμως νομίζω δεν θα τολμήσετε!!!).
    ...όπως και ναχει εγκρίνω και μάλιστα πολύ!!!(την οπτική σας του χιούμορ!)
    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα!

    το ενα καλύτερο από το άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλως ή κακως η χωρα μας γεμησε απο σκουπιδια σας εσας....αντι να ειρωνευεστε δεν κανετε τιποτα αλλο απο τον να καθεστε ολη μερα στο pc σας και να κανετε blogs...??...παιδια καραβαναδων και πολιτικων ολοι σας....νεο-"ελληνες"....και ναι...ειμαστε Δωδεκαθεϊστες γιατι ετσι μας αρεσει...εσεις τα "προοδευτικα" παιδια ας εισαστε οτι σκατα θελετε....ζωα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ apofis

    Μας παρεξήγησες παιδίον!

    Ημείς(όσοι δεν είμεθα θεοί) την ημετέραν ώραν τη γεμίζομεν με θυσίες προς τον Υπέρτατον Δίαν, την απαγγελία Ψαλμών προς τον Ήλιον και τις ανθρωποθυσίες.


    Ινατί μας αποκαλείς ζώα; Επειδή ο αρχηγός μας φέρει κέρατα εις την κράναν (εμπρόθετος προσδιορισμός του τόπου), ή επειδή ο Πάν (όστις ούκ απέθανεν) φέρει τραγοπόδαρα;

    Λυπούμεθα σφόδρα δια την κατάστασίν σου (εμπρόθετος προσδιορισμός της αιτίας)

    Οι θεοί μετα σου (και με τα προφιτερόλ)!

    Αδιόριστος δωδεκαθεϊστής φιλόλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το άτομο που πάσχει από το σύνδρομο Τουρέτ μπορεί να παρουσιάζει συσπάσεις στο πρόσωπο, στο λαιμό, στους ώμους ή στα άκρα. Άλλα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν ιδιόρρυθμες στερεότυπες κινήσεις, όπως το συνεχές άγγιγμα της μύτης, η περιστροφή των ματιών, το τράβηγμα ή τίναγμα των μαλλιών. Στα συμπτώματα περιλαμβάνονται η παρουσία πολλαπλών κινητικών και τουλάχιστον ενός φωνητικού τικ. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ακούσιο ξερόβηχα για καθάρισμα του φάρυγγα, ρουθούνισμα, γάβγισμα, σφύριγμα, βρισιές και επανάληψη λέξεων ή φράσεων. Σε ένα μικρό ποσοστό των ασθενών εμφανίζονται ανεξέλεγκτα ξεσπάσματα αισχρολογίας. Μονο ετσι δεν ειναι η Κυρια Μαρια Τζανη. Πραγματικα αν υσχιει αυτο το δημοσιευμα, ζουμε κατω απο ενα φασιστικο κρατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελλείψει επιχειρημάτων χυπάτε αυτό που φοβάστε: τον άνθρωπο, την προσωπικότητα την ατομικότητα... οι καιροί άλλαξαν όμως, οι πυρές έσβησαν! ευτυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κάνε μια προσευχή τώρα στο ψέμα που πιστέυεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γυλιππε αυτο που λες ισχυει για σας και ειδικα για σενα.για τα βιντεο σου που κοβεις και ραβεις οπως σου λενε οι μασωνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιησούς Χριστός χθες και σήμερον ο αυτός εις τους αιώνας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή